Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Produkter til børns hår

02. marts 2011
Lus i håret, strithår eller skinnende krøller – der er masser af produkter til børns hår, men nogle af dem kan måske give problemer senere i livet eller belaste miljøet

Personlig pleje til børns hårLangt eller kort – håret er en del af dit barns udtryk – og han eller hun går måske meget op i, hvordan det ser ud. Samtidig er der næsten altid fokus på lus – især i de mindre børns hår.

Shampoo, balsam og lusemiddel er hårprodukter, som mange børn bruger. Nogle bruger også produkter som voks og farve, selvom de er beregnet til voksne. Desværre kan nogle af de produkter, som barnet bruger i håret, være problematiske for dem selv eller miljøet. De mulige effekter spænder fra allergi til optag af hormonlignende stoffer og skader på vandmiljøet.

Læs mere

Denne mappe er tom.

Handlinger tilknyttet webside
Tilbage til

TEMAFORSIDEN

Tema2011portlet.jpg

Kend dit mærke

IMS' mærkefolder 2010

IMS gør det lettere for dig at træffe miljøvenlige valg i din hverdag. Se den populære mærkefolder i en ny og opdateret udgave.