Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Emballagen indeholder kemi

02. marts 2011
De tuber og beholdere, som dine produkter til personlig pleje opbevares i, kan smitte af til indholdet. Måske kan det være problematisk for miljø og sundhed

Emballagen kan indeholde kemi

På nuværende tidspunkt ved man desværre ikke så meget om, hvad der sker med emballagen, når der fyldes f.eks. cremer og shampoo på. Men der er mistanke om, at nogle af de kemikalier som beholderne kan indeholde, kan være problematiske og f.eks. gøre produktet allergifremkaldende. IMS har derfor besluttet, at lave en test, som belyser emnet. Denne test bliver offentliggjort i løbet af året.

Handlinger tilknyttet webside
Tilbage til

TEMAFORSIDEN

Tema2011portlet.jpg

Kend dit mærke

IMS' mærkefolder 2010

IMS gør det lettere for dig at træffe miljøvenlige valg i din hverdag. Se den populære mærkefolder i en ny og opdateret udgave.