Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Tema om nanoteknologi

01. november 2007
Hvad er nanoteknologi? Hvor langt er den fremme? Hvilke fordele og ulemper er der ved teknologien? Det er nogle af de spørgsmål, som dette tema giver dig svar på
Tema om nanoteknologi

Tema om nanoteknologi

Måske støder du ind imellem på overskrifter i avisen, der, på den ene eller anden måde, fortæller om nanoteknologi. Vi ved at mulighederne er mange og potentialet stort, men vores viden om nanoteknologi er stadig meget hullet. Derfor er usikkerheden stor - og behovet for mere viden ligeså.

IMS satte i 2007 fokus på nanoteknologi og følger udviklingen løbende.

Herunder - eller i menuen til venstre, kan du klikke dig ind på mere viden om nanoteknologi.

 

 

Hvad er nanoteknologi?

 

Hvad gør nanopartikler specielle?

 

Hvordan fremstiller man nanopartikler?

 

Belaster nanoteknologi miljøet og sundheden?

 

Hvordan vurderer man om nanopartikler udgør en risiko?

 

I hvilke produkter er der nanopartikler?

 

Er der grund til bekymring?

 

Nyttige links om nanoteknologi

 

IMS' kvalitative undersøgelse om nanoteknologi

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om nanoteknologi, er du også velkommen til at kontakte os.

Handlinger tilknyttet webside
Indholdet kan blive forældet

Når et tema sættes i søen, arbejder vi intensivt med det. Men allerede efter et år eller to, kan oplysninger være forældet.

Sådan opfatter forbrugerne nanoteknologi

Forbrugerne er overraskede over, at nanoprodukter allerede er i butikkerne. De ønsker mere information, viser en undersøgelse fra IMS

Forbrugerne er overraskede over, at nanoprodukter allerede er i butikkerne. De ønsker mere information, viser en undersøgelse fra IMS.