Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Organisation

16. oktober 2013
Vision: Informationscenter for miljø & sundhed vil være kendt som formidler til forbrugerne af troværdig sundheds- og miljøinformation om kemikalier i produkter.

For at nå visionen, har vi følgende strategiske mål og metoder

  • Vi arbejder professionelt på alle niveauer. Vores base er troværdig viden om kemiske stoffer, der kan findes i de produkter som forbrugere i Danmark kan støde på i hverdagen. Den viden giver vi videre til danskerne på en professionel måde og i samarbejde med andre.

  • Vi samarbejder med andre, når det giver mening og når det hjælper med at opfylde vores vision.

  • Vi hjælper de forbrugere, som vil være ekstra forsigtige. Vi giver forbrugerne mulighed for selv at vælge, hvad det giver mest mening for den enkelte at fokusere på, når de daglige valg omkring kemikalier i hverdagen skal træffes, til fordel for miljø og sundhed.

  • Vi øger kendskabet til kemikalier i hverdagen hos både forbrugere, medier og andre bærere af information til danske forbrugere.

 

Handlinger tilknyttet webside