Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Problem med nyhedsbrev forhåbentlig løst

22. september 2010
Informationscenter for Miljø & Sundhed beklager uprofessionel start.

Informationscenter for Miljø & Sundhed (IMS) lancerede for nylig hjemmesiden forbrugerkemi.dk, der leverer neutral, opdateret, nuanceret, grundig og letforståelig information om kemi i hverdagens produkter. Desværre kom nyhedsbrevet, der markerede lanceringen, dårligt fra start. Mere end 24.000 mennesker abonnerer på nyhedsbrevet fra IMS, og mange kunne først se billeder og selve nyhederne efter flere timer, da udsendelsen fik hjemmesiden til at lukke ned. Flere abonnenter fik oven i købet det ikke-virkende nyhedsbrev flere gange. Vores IT-leverandør arbejdede derefter på at løse problemet, og meldte efterfølgende tilbage, at problemet var løst. Da nyhedsbrevet blev sendt ud igen i går, gentog historien sig desværre, til stor frustration for IMS, som håber på abonnenternes overbærenhed.

IT-leverandør svigtede

- Vi er meget kede af den dårlige start på vores nye nyhedsbrev og jeg vil gerne undskylde for det besvær, som det har givet vores abonnenter, siger sekretariatsleder Berit Asmussen. Hun fortsætter med at forklare, at det bestemt ikke var tilsigtet. Den nye IT-løsning var bare ikke god nok, til at håndtere den store interesse, som de mange abonnenter afspejler.

Problemet løst

Leverandøren af IT-løsningen for nyhedsbrevet har meldt tilbage, at problemet er løst. - Det håber vi naturligvis bliver bekræftet, ved udsendelse af denne undskyldning for dårlig service til modtagerne af vores nyhedsbrev, siger Berit Asmussen - og krydser fingre.

Handlinger tilknyttet webside
Arkiveret under ,