Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Stoffer

05. august 2010
Visse kemiske stoffer kan påvirke sundhed og miljø. Vil du vide mere om de enkelte stoffer kan du klikke dig videre i vores alfabetiske arkiv.

Listen er dannet på baggrund af de stoffer vi har vurderet i forbindelse med vores test, råd og ved henvendelser. Listen er ikke fuldstændig.

Du kan også søge på stofnavnet i vores søgefelt øverst til højre. Hvis du indtaster stofnavnet efterfulgt af ki, søger du kun i vores vurderinger og ikke i f.eks. råd og fakta.

Tryk dig videre for en liste over stoffer med det pågældende begyndelsesbogstav.

 

Handlinger tilknyttet webside
Arkiveret under