Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Lister over problematiske stoffer

31. august 2010
Her kan du se listen over problematiske stoffer, som findes i bestemte produktgrupper, fx. kosmetik.

 

Problematiske stoffer i personlig pleje

blank20x10.jpg

Problematiske stoffer i personlig pleje

Indhold i kosmetik og plejeprodukter skal deklareres. På listen kan du se de stoffer, som vi har vurderet som problematiske i forbindelse med vores tests eller ved henvendelser fra forbrugere.

 

Problematiske stoffer, der anvendes i renserier

Når du skal have tøjet renset anvendes en række kemikalier, nogle af dem kan give problemer for miljø og sundhed. Se en liste over nogle af disse stoffer.

 

 	 Problematiske stoffer, der anvendes i vaske-, opvaske- og rengøringsmidler

Problematiske stoffer, der anvendes i vaske-, opvaske- og rengøringsmidler

Når du rengører dit tøj eller dig selv, så indeholder produkterne en lang række kemikalier, nogle af disse er problematiske for miljø og sundhed. Se en liste over nogle af stofferne her.

Handlinger tilknyttet webside