Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Kemiinfo

07. september 2010
Kemiske stoffer kan påvirke mennesker og miljø. Vores Kemiinfo giver dig yderligere information om problematiske stoffer i hverdagen.

Her på sitet kan du læse om enkeltstoffer, grupper af stoffer og om, hvilke effekter de stoffer, vi omgiver os med i hverdagen, kan have.

Du kan også læse om lovgivningen og hvilke muligheder, du har som forbruger til at finde produkter uden problematiske stoffer.

Siden er løbende under udvidelse. I nogle af siderne står der således ikke så meget - men det kommer, så kig ind løbende. Der vil også hele tiden blive tilføjet nye stoffer, som vi har vurderet.

Er du på udkig efter, hvordan vi har vurderet et specifict stof, kan du kigge under stoffer. Du kan også søge på stofnavnet i vores søgefelt øverst til højre. Hvis du indtaster stofnavnet efterfulgt af ki, søger du kun i vores vurderinger og ikke i f.eks. råd og fakta.

Mangler du noget på disse sider? Så kontakt os og giv os dine input.

På Kemiinfo kan du finde mere om:

Handlinger tilknyttet webside
Arkiveret under