Siden bliver ikke længere opdateret

Informationscenter for Miljø & Sundhed er lukket, og siderne på denne hjemmeside er senest opdateret i november 2013. Datoen for seneste opdatering af sidens indhold ses under overskriften. Bemærk, at der kan være kommet ny viden siden sidste opdatering.

Du kan altid læse gode råd til sunde og miljøvenlige valg i hverdagen på Miljøstyrelsens hjemmeside: http://www.mst.dk/Borger/Temaer/.

Du kan få svar på spørgsmål indenfor Miljøministeriets faglige område ved at kontakte Miljøministeriets Informationscenter: http://www.mim.dk/Ministeriet/Kontakt/Informationscenter/

Hjemmet

16. oktober 2013
Inde for hjemmets fire vægge kan du og din familie blive udsat for problematisk kemi, ligesom dine indkøb og bortskaffelse af rengøringsmidler, hårde hvidevarer, møbler mv. kan belaste miljøet
Hjemmet

Hjemmet

Informationscenter for Miljø & Sundhed har samlet en række gode råd til dig, der vil gøre en indsats for at minimere din kontakt med problematiske stoffer i din bolig. Når det kommer til affaldshåndtering, hjemmets elektronik og dets møbler, rengøring, gør-det-selv-arbejde og meget andet, så kan du tage nogle sundhedsmæssige og miljømæssige hensyn.

Handlinger tilknyttet webside